Yahoo mail (beta) update

Nu sunt un fan Yahoo mail, insa azi dimineata am observat un usor update pentru noua versiune de email a la Outlook Express. Trebuie sa recunosc ca am ramas placut impresionat de intampinarea primita: un salut care se schimba in functie de perioada din zi in care te afli. In plus, integrarea calendarului in aceasta prima pagina este de salutat si e inca un punct in plus, desi, parca era mai bine daca nu o tineau chiar in footer-ul paginii, aproape de neobservat. Puteau sa-l puna totusi in locul numeroaselor reclame care sunt destul de enervante si care te invita parca sa-ti inchizi casuta cat mai repede posibil.

Yahoo mail

Overall, noul Yahoo mail (beta) parca ma prinde si pe mine putin, insa pe moment raman adeptul simplitatii.
In aceeasi ordine de idei, si Google Spreadsheet si-a facut update (insa inca nu au introdus si posibilitatea de a “desena” grafice), iar Writely e accesibil acum tuturor celor care au un cont Google.

Cam acestea cred ca ar fii cele mai importante update-uri ale saptamanii ce a trecut. Daca am mai uitat eu cate unul, astept sa imi reamintiti.

One thought on “Yahoo mail (beta) update

  1. nici mie nu mi-a placut.sincer, mi se pare mult prea incarcata versiunea asta beta.am incercat-o, cca doua saptamani dupa care m-am enervat si plictisit si am dat inapoi pe vechea varianta.to many detalis for my taste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>