Vino mamă să mă vezi…

…cum păşesc pe drumul laptelui, desigur, în cadrul campaniei lansate de Danone prin care 3 echipe a câte 3 membrii fiecare plus un căpitan de echipă vor urmări È™i vor parcurge întregul traseu al laptelui care se vrea iaurt. Iar eu sunt mai mult decât mândru să va spun că fac È™i eu parte din ce-a de a treia echipă ce va vizita una din fabricile Danone. Și nu doar pentru că într-o mică măsură È™i pentru scurt timp voi putea experimenta È™i intra în pielea mamei mele, ci È™i pentru că sunt absolut fascinat de tot ce înseamnă tehnologie. Și sunt sigur că într-o fabrică în care exigenÈ›ele, curățenia È™i controlul calității ar trebui să fie prioritare, există suficientă tehnologie care să mă uimească. Uite un exemplu: Danone furnizează zilnic pe piaÈ›a din România circa 1.5 milioane de iaurturi. 1.5 milioane!!!. O cifră impresionant È™i eu, abia aÈ™tept să văd cum se poate ajunge la o asemenea cifră.

Ok, acum se pot afla toate aceste detalii foarte uÈ™or cu o simplă căutare pe Google, sau se pot vedea pe Discovery, însă sunt sigur că nu se compară cititul sau văzutul la TV cu “the real thing”. Din fericire am È™i avut norocul ca în copilărie să văd ce înseamnă un flux tehnologic într-o fabrică mare, însă pe atunci eram interesat mai mult de jocuri decât de toate acele utilaje È™i panouri de control, plus că de atunci lucrurile s-au schimbat, tehnologia e alta, iar eu abia aÈ™tept să fac cunoÈ™tință cu această nouă tehnologie.

Și nu în ultimul rând, sunt mai mult decât nerăbdător să văd ce se adaugă È™i cum se fabrică alimentul preferat al feciorului meu. Recunosc, nu sunt foarte încântat că lui îi place atât de mult iaurtul Danone, mai ales că sunt destul de uÈ™or influenÈ›abil de scandalurile ce se învârt pe lângă alimentele ce fac parte din dieta familiei noastre. ÃŽnsă momentan sunt de părere că orice lucru în exces poate fi dăunător organismului, iar la noi în casă îmi place să cred că nu facem excese de acest fel. Iar legat de consumul de iaurt Danone al juniorului…hei, cel puÈ›in acum, voi avea ocazia să văd dacă temerile mele sunt întemeiate sau voi putea să dorm puÈ›in mai liniÈ™tit de acum încolo.

One thought on “Vino mamă să mă vezi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>