Studiu de caz: header jumara.ro

jumara.ro

Wow! Cred ca acesta este primul meu studiu de caz. Hoooray. Bine, e si cel mai simplu si mai scurt, dar asta doar pentru ca e primul. Sper ca in viitor sa imi gasesc ceva mai mult timp sa vorbesc despre micile noastre proiecte din domeniul web design-ului.

Asadar, am fost rugati daca se poate sa redesenam putin header-ul blog-ului jumara.ro, desi personal imi placea si versiunea veche pentru ca era chiar originala. Situatia a fost relativ simpla: se vede usor ca ne uitam la ceea ce se vrea un blog comun, scris de oricine se incumeta sa isi foloseasca tastatura in folosul comunitatii, iar pornind de la motto-ul blog-ului: un articol impreuna, nu ne-a fost foarte greu sa facem rost de o multime de oameni din care totusi, un individ sa iasa in evidenta. Acel individ poti sa fichiar TU, cel care ma citesti pe mine acum si care cu un singur articol, poti sa iesi in evidenta, sa “make a difference”, (vorba americanului), dar sa ramanem totusi impreuna. Poate le exagerez si eu, insa aceasta a fost ideea de baza a unui header simplu, dar care poate spune multe (click aici pentru imaginea full).

Tie ce iti spune?

4 thoughts on “Studiu de caz: header jumara.ro

  1. Mie îmi spune c? îmi place foarte mult ?i c? se identific? foarte bine cu site-ul. De aceea î?i mul?umesc. :D

  2. Pingback: Jumar? Blog » Fa?a cu obrazul ro?u

  3. Placerea a fost de partea mea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>