Small Nokia 6300 review

Nokia 6300Intotdeauna mi-a placut sa testez cat mai multe telefoane, asa ca mai tot timpul cand vedeam unul ne mai atins, faceam pe dracu’n patru si ma jucam cumva cu el. Acum e ceva mai usor, pentru ca te duci in orice magazin sau dealer Orange/Vodafone si te poti “juca” cu o sumedenie de modele de telefoane mobile, ca sa fii sigur ca iti alegi modelul potrivit. Unii dintre voi poate stiu ca nu sunt deloc un fan Nokia, insa acum, dintr-un motiv sau altul m-am ales cu un Nokia 6300 care trebuie sa recunosc, arata chiar foarte bine. Insa doar atat. Nu pot sa spun ca e un telefon super dotat pentru ca nu e, mai ales ca il tine bateria cam doua zile si asta pentru ca are o sumedenie de culori disponibile intr-un ecran si el destul de generos. Stiam asta cand l-am luat, insa numarul de culori disponibile si pretul acceptabil (era la oferta) m-au convins sa fac acest compromis si sa-l iau in ciuda acestui fapt. Acum m-am obisnuit cu el chiar daca trebuie sa port mai tot timpul cu mine incarcatorul, pentru c aaltfel, raman in “pana”. O alta chestie beton la telefon e faptul ca ii poti aranja meniul asa cum vrei tu, iar daca esti in lipsa de inspiratie, gasesti pe internet o sumedenie de teme pentru Nokia 6300, asa, ca sa ai de unde alege. Eu ma “alimentez de pe zedge.net de unde, daca ai cont poti sa iti descarci cam 30 de teme pe zi (suficient zic eu).

Din dotari mai e de amintit radio-ul care se comporta si el bine, precum si media player-ul cu care poti sa asculti muzica sau sa vizualizezi video-urile filmate cu camera de 2 megapixeli. Toate astea cu un pret desigur: bateria care isi pierde din putere vazand cu ochii. Un punct in minus il dau si la scrierea de mesaje, pe care daca o faci cu diacritice te trezesti ca un mesaj nu va avea 160 de caractere, ci mai degraba in jur de 40. Insa din pacate, nu prea am mai gasit telefoane la care sa nu se intample asta, in afara de vechiul meu Sagem MyX5-2. Tot pe minus iese si la partea de semnal si sonor, care sunt ambele destul de slabe in anumite conditii (e bine cand vorbesti sa fie cat mai liniste pe langa tine).

Una peste alta, daca e sa faci abstractie de elementele negative si in plus, daca esti un fan Nokia, 6300-le e un telefon ok si rezistent, nu ocupa prea mult spatiu si …. credeti sau nu, isi face datoria de telefon :) .

P.S. Mini review scris pentru toti fanii Nokia, dar si pentru a intra in concurs go4it.ro organizat de go4it.ro

4 thoughts on “Small Nokia 6300 review

  1. Hei acelasi telefon am si eu, si despre acelais am facut si eu review ;))

  2. Shorry says:

    Am si eu o intrebare … Daca se poate pune un alt media player pe telefon sau sa se poate schimba interfata la cel normal

    astept raspuns

  3. Nu stiu exact daca se poate, cel putin nu la fel de usor cum ai schimba tema. Insa exista ceva programe cu care poti sa-ti faci tu ceva teme pentru Nokia si probabil si pentru Media player-ul incorporat. Insa din cate am vazut sunt destul de dificile.

  4. dashenika says:

    urăsc acest telefon. unde nu mă voi uita, acest model de telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>