SENZATIONAL: Fantoma de la…geam

Uite ca o dau si eu in senzationisme si stiu ca ma risc acum, odata pentru ca eu nu cred in asa ceva si secondo…pentru ca azi e 1 Aprilie. Insa pozele de mai jos fiind dintr-o sursa sigura, tind sa cred ca nu e chiar facatura si in cel mai bun caz, o iluzie optica, un defect de lentila si asa mai departe. Oricum, dupa spusele celor prezenti in zona, cat timp s-au plimbat pe acolo nu au auzit si nu au simtit nimic in acea casuta. Si atunci? Ce vedem noi in pozele de mai jos?

Ghost or what?
Can you see the ghost?

A, nu observati nimic special la aceste imagini? Va ajut eu cu putin zoom:

Ghost detail

Fantoma?

Deci…fantoma or ba? Where are the Ghost Busters?

51 thoughts on “SENZATIONAL: Fantoma de la…geam

  1. OM DE STIINTA says:

    Eu totusi cred ca este o poza reala …… Din punct de vedere stiintific sunt foarte multe dovezi care arata ca fantomele sunt printre noi … Acestea sunt niste energii acumulate , neprimite in cele doua lumi , persoana aceea se refugiaza intr.un loc parasit sau in locul unde a fost ucis/a … Acestea pot fii si persoane bune sau rele .Daca gasiti o astfel de “FANTOMA” ar trebui sa parasiti cat mai repede casa chiar daca nu stati bine din punct de vedere financiar … NU MAI SCOATE-TI CASA LA VANZARE! O lasati asa cum ati gasit-o , pt ca daca o demolati fantoma S-AR PUTEA sa se refugieze la voi casa si sa se razbune ca i-ati distrus locul de odihna !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>