Sahtior a luat ultima cupa UEFA

De obicei nu ma uit la fgotbal si nici nu prea scriu despre asa ceva, insa de data asta, Performanta lui Mircea Lucescu e memorabila. De 2 ori chiar. Odata pentru ca e primul antrenor roman cu o asemenea cupa in palmares si a doua oara, pentru ca e si ultimul care a castigat aceasta cupa (de la anul vine Europa League).

Multe, dar multe laude merita Luce al nostru, insa cel mai important ar fi daca ai nostrii, ar baga bine la cap ca performanta se face cu multa munca si ambitie, nu cu jucatori de bibelou, cu scandaluri si cu antrenori schimbati la fiecare meci, sau cu patroni care nu stiu sa tina o minge la picior, dar sunt asi in a conduce o echipa din lojele lor aurite. Nu domnilor, o echipa se formeaza in timp, cu multa munca si macar cu un antrenor constant, care stie ce vrea si stie cum sa-si antreneze echipa.

Bravo Sahtior, bravo Mircea Lucescu. Macar tu sa ne mai aduci un strop de mandrie in inimile noastre de romani, chiar daca esti ceva mai departe de noi, iar succesul tau s-a putut realiza doar pe meleaguri straine, acolo unde poti sa fi apreciat asa cum trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>