Recomandare de film: The Croods

Sunt un familist convins și un tată fericit, deci s-ar putea spune despre mine că sunt o persoană serioasa și cumpătată. Bun, cumpătat sunt, însă serios? Ok, sunt și serios :), dar cu toate astea, imi plac animațiile la nebunie. Pentru mine, Shrek, Finding Nemo sau Ice Age sunt mai mult decât simple filme de animație. Personal, nici nu sunt sigur că un copil ar putea să înteleaga prea multe din astfel de animații care au fost și cred că vor ramane mult timp de acum încolo drept etalon pentru animațiile ce le-au urmat sau care vor urma. Asta pana acum, când, aș mai putea adăuga încă o animație pe lista: The Croods.

Nu aș vrea să vă spun prea multe despre film pentru că trebuie să îl vedeți neaparat. Vă spun însa că este absolut superb. Animația este la superlativ, locațiile și culorile sunt absolut fascinante, iar acțiunea și umorul sunt prezente pe toata durata filmului. Sincer, am râs așa cum de mult nu am mai râs la un film de animație, așa că, parinți sau nu, vă spun incă odata că trebuie neapărat să mergeți la cinema ca să îl vedeți, de preferat în format 3D dacă este posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>