Recomandare de film: Star Trek – Into darkness

Sau mai bine spus, Into the Epicness, cam așa aș putea cataloga pe scurt cel mai recent film din seria Star Trek. E drept că sunt și un fan al seriei de când cu Star Trek, The Next Generation ce se vedea la Televiziunea Romana în fiecare duminică cu o prefața din partea lui Alexandru Mironov, așa că poate acum sunt puțin cam subiectiv.

Dar chiar È™i aÈ™a, filmul este excelent realizat, efectele speciale sunt cu duiumul, Enterprise arată mai bine ca niciodată, avem parte È™i de ceva faze haioase, iar 3D-ul…ei bine, este cel mai 3D film vazut de mine până acum. Adică senzatia de 3D e mult mai prezentă, mai accentuată, poate È™i din cauza decorurilor mai futuriste È™i a CGI-ului perfect realizat, însă una peste alta, eu am fost încântat È™i sunt sigur că È™i voi, chiar daca nu sunteÈ›i fani ai seriei, veÈ›i fi la fel de încântaÈ›i.

Singurul lucru pe care sunt puÈ›in “supărat” e că filmul e pe alocuri destul de previzibil È™i aÈ™ fi preferat ca unele momente să nu fie chiar atat de evidente. Dar am trecut repede peste toate astea, iar acum, m-am pus din nou pe aÈ™teptare în speranÈ›a că această serie va continua È™i că in viitorul puÈ›in mai îndepartat vom mai vedea încă un film Star Trek.

Iar la final, ca de obicei trailer-ul și recomandarea: de văzut la cinema:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>