Recomandare de film: Ice Age 4

Eveniment mare pentru mine aseara: am fost la film, ceea ce chiar nu s-a mai intamplat de mult. Socrela insa a fost suficient de amabila sa stea cu feciorul nostru pentru a ne putea delecta si noi cu noul film Ice Age – Continental Drift care a ajuns deja la numarul 4.

Sincer, nu aveam prea multe asteptari de la el dat fiind faptul ca in general, astfel de serii cam scad in calitate. Cu toate acestea, am fost chiar placut surprins. Mi-a placut la nebunie si mai ca m-as mai duce inca odata. Animatia a evoluat muuuult, peisajele sunt “desenate” uimitor, efectele 3D sunt evidente iar glumele sunt pe masura (mi-a placut la nebunie asocierea cu Braveheart si William Wallace). Ma bucur nespus ca vocile eroilor principali au ramas neschimbate si in plus, au fost introduse unele noi.

Una peste alta, chiar va recomand filmul si sincer, acum chiar sper ca vom mai vedea intr-un viitor mai indepartat, inca un film Ice Age, desi gheata s-a cam topit in acest ultim film :)

2 thoughts on “Recomandare de film: Ice Age 4

  1. Nu sunt deacord cu ce zici tu mai sus, sunt filme cu o poveste mult mai faina ;)

  2. Nu am spus ca nu sunt filme cu poveste sau un storyline mai bun, zic doar ca mi-a placut foarte mult acest nou Ice Age, la fel cum mi-a placut enorm de mult si Brave :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>