Philips

Am fost și voi rămâne cred că pentru totdeauna un fan al produselor Philips: Televizorul actual e un Philips, ustensilele de prin bucătărie sunt toate Philips, fierul de călcat e un Philips, iar casetofonul/radio-ul e și el, ați ghicit, tot un Philips.

Cred că toată nebunia asta a mea pentru produsele lor a început acum mulÈ›i, dar mulÈ›i ani. Eram doar un mic copil când naÈ™ul meu, care avea ceva mici afaceri prin Olanda, ne-a adus din È›ara morilor de vânt, un ditamai televizor Philips. COLOR!. Wooow, eu nu mai văzusem aÈ™a ceva, plus că era È™i gigantic, cel puÈ›in în comparaÈ›ie cu coaja de om ce eram eu pe atunci. AÈ™a că vă daÈ›i seamă că impactul avut asupra mea a fost …… ce mai, se vede È™i în ziua de azi dacă e să daÈ›i o raită pe la mine prin casă :)

Așa că oferta de azi de la eMag la o parte din produsele Philips îmi face cu ochi dulci. Până și cardul din buzunarul meu parcă e neliniștit și știe că vor mai dispărea ceva bănuți de pe el. Mai trebuie doar să mă hotărăsc: va fi sistemul DVD Home Theater Philips HTS3510/12 sau Sound Home theater Philips HTS2500 DVD?

One thought on “Philips

  1. Si eu sunt fan si voi ramane fanul celor de la Philips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>