Pe urmele mamei mele

“Mama mea e cetecista” e ceea ce le spuneam tuturor atunci când puÅŸtan find, toată lumea mă întreba cu ce se ocupă mama. Habar nu aveam ce însemna asta atunci sau cu ce se mânca, ÅŸtiam doar ca ÅŸi datorită ei, berea Silva a fost una din cele mai bune ÅŸi mai iubite beri din România (cel puÅ£in la vremea aceea). Acum din păcate, chiar dacă berea mai există, fabrica nu mai e, însa mama mea tot un fel de CTC (Controlul Tehnic al Calităţii) face în continuare, la o altă fabrică dintr-o industrie total diferită faţă de cea în care ÅŸi-a început cariera. ÃŽnsa ea este o luptatoare ÅŸi o perfecÅ£ionistă, aÅŸa că nu e de mirare că deÅŸi ÅŸi-a schimbat profilul la o vârsta destul de inaintată, rolul ei a rămas acelaÅŸi, ba chiar mai mult decât atât, e cea mai bună din fabrică.

Însa toată aceasta dedicare totală asupra muncii şi-a lăsat puţin amprenta şi în viaţa de familie, reflexul ei de a controla şi a verifica totul încât să fie perfect nefiind doar o parte a cerinţelor job-ului ci mai degrabă parte a personalităţii ei, iar acest lucru s-a lipit şi de mine în timp. Nu sunt la fel de perfecţionist şi nici nu am privirea aceea pătrunzătoare care poate depista orice neregulă, orice greşeală sau orice element care nu e la locul lui, însă imi place şi mie să verific şi să reverific totul, mai ales în ceea ce priveşte alimentaţia mea şi a familiei mele. De fapt, ca sa fiu sincer, dieta mea nu e una foarte sănătoasă, însă încerc să repar acest lucru si cel mai important, încerc sa nu îl duc pe aceeaşi cale şi pe feciorul meu.

Da! Am un fecior ÅŸi pentru el am devenit la rândul meu un “cetecist” infocat, nu unul nebun, însa unul care încearcă să-i ofere celui mic tot ceea ce e mai bun ÅŸi mai sănătos, chiar dacă în ziua de azi, sănătos e un termen care cu greu se regăseÅŸte în alimentaÅ£ia ÅŸi în stilul nostru de viaţă. Åži uite aÅŸa am ajuns la esenÅ£a acestui articol: candidatura mea pentru postul de Controlor de Calitate (sau cetecist na, că parcă suna mai fain aÅŸa) în cadrul campaniei lansate de Danone: Drumul Laptelui. Nu de alta, dar vreau ÅŸi eu să verific personal ÅŸi mai amanunÅ£it ceea ce feciorul meu “baga” în gură cu atâta plăcere (e am fan Cremosso de la Danone), să văd cât lapte ÅŸi cât praf există în iaurturile Danone ÅŸi cine ÅŸtie, poate chiar să aflu cât adevăr ÅŸi câta informaÅ£ie denaturată există în toate acele articole ÅŸi acuzaÅ£ii care sunt aduse la adresa companiei ÅŸi a produselor Danone.

În cadrul campaniei, pe lângă poziţia de controlor de calitate mai există alte 2 poziții deschise: fermier şi transportator, aşa că toata seria de articole care vor apărea cu aceasta ocazie se anunţă interesante, iar drumul laptelui va deveni ceva mai uşor de urmărit.

4 thoughts on “Pe urmele mamei mele

  1. Pingback: Webinar Danone - Anuntarea castigatorilor, a echipelor si a capitanilor de echipa!

  2. Pingback: Castigatori campanie #cumsefaceiaurtulDanone

  3. Pingback: Vino mamă să mă vezi… | simple-blog.eu

  4. Pingback: Povestea cavalerului alb pe Drumul Laptelui | simple-blog.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>