Muzica: Suie Paparude – Razboinicul Luminii

Suie Paparude Una din trupele mele de suflet, formatia Class a intrat intr-un con de umbra inexplicabil, ceea ce e pacat, pentru ca mana de fani care ne mai “dadeam” pe forum impreuna cu Miha, ne simteam foarte bine. Acum e liniste…de fapt atata liniste incat nici macar site-ul nu mai exista, iar formatia parca a intrat in pamant. Florin, tu esti mai aproape de acest “business”, nu ai idee ce se intampla?

Dar sa revin la oile mele, de fapt la extraterestrii cei noi care au invadat noul clip si noul site (unde de altfel poti vedea si asculta in premiera piesa) semnat Suie, o trupa care inca se tine bine, in ciuda genului mai putin comercial abordat. Dar asta e si motivul pentru care Suie Paparude e pe lista mea de trupe romanesti care nu numai ca merita ascultate, dar merita chiar si banii pentru achizitionarea albumelor. De fapt, ca sa recunosc, Suie si Class cred ca sunt singurele formatii romanesi in care am investiti bani pentru achizitionarea albumelor.

Pana una alta, poti asculta mai jos noua piesa Suie, Razboinicul Luminii, iar daca esti ceva mai melancolici, asculta legal si piesele lor mai vechi pe e-ok.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>