Lumea copiilor

Dupa cum bine se vede, activitatea pe acest mic blog a scazut dramatic. Insa am o scuza destul de buna, spun eu: feciorul meu, care are 3 ani deja si care ne cam ocupa tot timpul liber. Ceea ce e cat se poate de bine, pentru ca timpul petrecut cu el e fantastic. Stiu ca e al meu si ca poate exagerez, insa am un baietel minunat, care ma uimeste in fiecare zi.

Cum insa calculatorul e un element nelipsit din viata noastra, intr-un mod aproape normal, a prins si el gustul calculatorului. Din fericire insa nu exagereaza si nu sta mult in fata lui. Insa cel putin odata pe zi, trebuie neaparat sa scrie si el ceva prin Word si sa se uite la pisicuta lui preferata: Pisicuta lui Simon (Simon’s cat).

Si asa ajung unde vroiam sa ajung: vazand apetitul lui pentru anumite filmulete prezente pe youtube, sotia s-a gandit sa stranga intr-un singur loc cat mai multe atsfel de filmulete, povestiri si desene animate, asa incat, copii noii generatii sa regaseasca desenele copilariei noastre, dar si cantecele sau filmuletele educative actuale. Astfel, va invit in lumea copiilor, un mic site construit din dragoste si pentru copii. Suntem inca la inceput si a fost facut putin pe fuga, de aceea, orice sugestie sau reclamatie este bine venita.

Lumea Copiilor

P.S. Desi consider ca desenele animate si filmele pentru copii pot fi distractive, personal, nu incurajez folosirea lor excesiva, asa ca va recomand sa nu va lasati prea mult odraslele in fata calculatorului si mai bine sa-i trimiteti pe afara sa se joace pac-pac sau sa se tavaleasca prin zapada :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>