Kent ad fail

De ceva vreme tot vad prin jurul meu o serie de reclame care ori sunt gresite, ori pur si simplu mi se par stupide. Poate mi se trage si de la job-ul actual sau de la faptul ca incerc sa fiu mai atent la toate detaliile vietii, inclusiv micile detalii din reclame, care de multe ori trec neobservate.

Asa ca mi-a fost imposibil sa nu remarc greseala din noile reclame la Kent HD (inspirata denumire). Bine, greseala poate e intentionata, dar eu sincer, nu vad ideea, in cazul in care intradevar, s-a gresit intentionat. Ia, aruncati si voi o privire si vedeti daca descoperiti greseala:

O reclama gresita: Kent HD
(din pacate nu am gasit numai reclama aceasta pe net, dar o astfel de reclama se poate vedea mai peste tot in magazinele care vand tigari)

Daca nu ati vazut-o, va spun eu: reflexia oricarui obiect intr-o o glinda sau o suprafata asemanatoare, intoarce practic obiectul respectiv pe dos. Nu si in cazul reclamelor de la Kent care sfideaza logica din acest punc de vedere. Mai exact, acel KENT HD scris pe tigara de jos si care practic e o reflexie, ar trebui sa fie cu capul in jos.

Bine, asa cum am mai spus, poate exista o logica in aceasta greseala, poate ca se vrea transmisa o anumita idee, insa chiar nu pot sa-mi dau seama care e. Sau poate pur si simplu, e doar o greseala, caz in care dati-mi voie sa zambesc :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>