Inspiring Romania

A fost o vreme cand eram chiar mandru ca sunt roman si ca traiesc in aceasta frumoasa tara. Acum nu mai sunt atat de convins de asta. De fapt, daca as avea ceva mai mult curaj chiar as face tot posibilul pentru a ma muta in alta tara. Cu toate acestea, Romania inca mai are puterea (chiar daca e impropriu spus) sa se faca remarcata si prin elemente pozitive (nu doar cu tarzani pe seselele europei), iar aici ma refer desigur la acei oameni care prin fortele proprii au ajuns sa fie remarcati si laudati peste tot in lume.

E si cazul lui Matei Apostolescu, unul din sutele de freelanceri pentru care succesul este parte din munca lor, o munca recunoscuta nu doar aici, ci si peste hotare. Eu sunt mic acum si probabil ca la fel voi ramane si in viitor. Insa vreau ca de acum incolo, sa fac ceva mai multi pentru acesti minunati oameni care ne fac cinste all over the world. Asa ca incep o serie de post-uri in care voi incerca sa prezint asa pe scurt, creatiile unor designeri/freelanceri romani care cel putin pentru mine, mai aduc putina mandrie de roman.

Si incep cu Matei Apostolescu, de care am dat prin intermediul unui blog strain recunoscut ce prezinta creatii din acest domeniu (printre altele):

Din creatia lui Matei Apostolescu

Din creatia lui Matei Apostolescu
Din creatia lui Matei Apostolescu

Mai multe despre Matei Apostolescu si creatiile lui gasiti pe 013a.com sau pe beaucoupzero.deviantart.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>