Inca o bifa: Scorpions la Sibiu

Na ca am vazut-o si pe asta, desi, acum daca stau si ma gandesc mai bine, mai mult ma bucur pentru ca am revazut Compact, la care am cantat toate piesele. A fost si Scorpions ok, insa din pacate (pentru multi cred) au cantat mai mult piesele de pe noul album care cred ca e inca o mare necunoscuta chiar si pentru fani. Una peste alta insa, mica excursie a meritat, macar doar pentru a spune ca am fost acolo, daca nu pentru concert. Am facut si ceva poze, insa Olympus-ul meu invechit nu prea le are cu zoom-ul si cu pozele facute in semiintuneric, asa ca nu prea are rost sa le adaug pe aici pentru ca sunt pur si simplu un dezastru, dupa cum se poate vedea si mai jos:

Scorpions 1

Scorpions 2

Urmeaza peste doar 2 saptamani (oh boy, oh boy) Pet Shop Boys si ma voi declara multumit pe anul acesta.

Si la final un funny fact: se pare ca am am mancat la doar o aruncatura de bat de VisUrat care a fost si el pe acolo, insa nu mi-am dat seama (ca deh, nu prea ma uit in jur) decat doar cand a plecat dintr-un Fast Food care mi s-a parut de toata jena. Dar asta e o alta poveste :).

4 thoughts on “Inca o bifa: Scorpions la Sibiu

  1. nu prea sunt eu fan scorpions dar am auzit ca a fost misto

  2. Nici eu nu sunt fan Scorpions, insa daca tot au venit atat de aproape de mine…macar sa pot spune si eu nepotilor ca i-am vazut si pe ei :)

  3. ?i ne-ai v?zut cum înfulecam? :D Uff… bine c? n-am furat cana cu dungi la care m? tot uitam, c? uite, m? f?ceam de ru?ine! =))

  4. Intreg procesul de ingurgitare a alimentelor chiar nu l-am observat, pentru ca numai la plecare l-am zarit pe VisUrat si probabil si pe Visurica impachetat (la restul, cei din jur nu m-am uitat) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>