I am alive!

Desi nu imi place, recunosc ca in general eu sunt o persoana comoda si destul de sedentara (chiar daca nu sunt gras deloc), iar acest lucru doresc de foarte mult timp sa il schimb. Dar poate tot din comoditate sau de lene, inca nu am avut ambitia necesara sa incet si sa ma tin serios de o activitate care implica ceva mai multa miscare pentru organismul meu. Ofeream in schimb multe promisiuni prietenilor mei mai activi ca am sa-i insotesc, candva, in peripetiile lor prin zonele muntoase ale Romaniei, promisiuni care ramaneau neonorate. Ba ca e prea frig, ba ca o sa ploaie, ba ca nu pot, ba ca nu am bani…..doar motive mai mult sau mai putin intemeiate pentru a sta acasa.

Vineri insa ma suna din nou un prieten ca ei merg din nou la munte si cine stie, poate chiar incerc si eu. Initial am zis ca nu ma duc, insa a insistat si Bee ca e pacat sa nu ma duc, eu mi-am adus aminte de promisiunile facute si de faptul ca miscarea este buna, asa ca am zis “de ce nu?”. Si dus am fost in acest week-end pana pe coama masivului Piatra Craiului, in locuri in care nu credeam ca am sa ajung vreodata, in locuri pe care nu credeam ca voi avea puterea sa le escaladez, pe trasee pe care nu credeam ca am sa le bat in aceasta viata. Uite insa ca m-am comportat chiar onorabil si chiar daca acum ma dor toate de parca am fost batut cu parul, sunt mandru sa pot spune acum, ca incepator fiind am reusit sa trec de cota 2000 si sunt inca in viata:

Piatra craiului

Spre cabana curmatura Drumul spre cer Drum pavat Sunt cu capul in noooooori!

Imagini via Guitz

Multumesc prietenilor adevarati care nu uita de mine si tuturor celor de la Cabana Curmatura care ne-au incalzit, ne-au hranit si ne-au dat indicatii pretioase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>