Massage helsingborg massör göteborg

massage helsingborg massör göteborg

core functionality, analyze your use of the site, assist with our promotional and marketing efforts, and provide content from third parties. Massage, osteopati, akupunktur zonterapi/reflexologi.

Vi har valt att fokusera och bli experter på främst tre typer av behandlingar. Boka TID, flexmassage vi står för flexibilitet, vår målsättning är att det skall finnas en tid att boka när du får behov av massage! Workplace Ergonomics, workplace Environmental, sittande massage. Massage Guldkant vänder sig både till företag och privatpersoner. Med kloka råd och över 30 års erfarenhet i bagaget. Eller varför inte köpa ett presentkort till någon du tycker om? Chuanpit Massage Spa, nyöppnad thaimassage i Sundbyberg, Ursviks Allé. Vi har valt att kalla det för workplace wellness. Jib thai massage update.

Domkyrkan, Linné, Lorensberg, Almedal, Kvillebäcken och i Torslanda. Det finns även möjlighet för företag att komma till oss om plats inte finns. Ruan Anantra Spa Massage populär. Kontakta oss för ett förutsättningslöst men förhoppningsvis värdefullt besök. Massage Guldkant i Helsingborg drivs av Sara. Online ända fram till 30 min innan behandlingsstart. Workplace JobOut Coach, workplace Smartness, workplace Mindfulness, workplace Meditation. Laksami Spa and massage. Välkommen till en mysig thaimassage salong.

Chantha Thai Massage populär, en av bästa thaimassage salonger i Helsingborg! På Göteborgs Massage Rehab! Välkommen till Kaffe Thaimassage salong i Gasverksgatan 40B Helsingborg. På våra mottagningar i Linnéstaden och Vasastaden i centrala Göteborg erbjuder vi massagebehandlingar (både djupgående massage och avslappningsmassage beroende på individuella behov och egen önskan osteopati, akupunktur.m. Just nu har vi en kampanj där du som privatkund får 100KR rabatt på alla massagebehandlingar hela året. Vi har nytt telefonnummer som gäller för hela Sverige.

.

Hord porr eskortflickor göteborg

Salathai Massage, välkommen till Salathai Massage salong i Helsingborg Aschebergsgatan. Bai Pho Thaimassage, vI erbjuder kroppsvÅRD PÅ tranemansgatan 46 I helsingborg. Personalen uppskattar, enkelhet, flexibilitet och möjlighet att träna på arbetstid. Ta chansen att anlita oss som eran företagsmassör om du finns i Skåne, delar av Halland samt Göteborg och få möjligheten att testa "FÖrsta prova PÅ tillfÄllet" för endast 500 kr/ timmen exl moms, utan bindningstid. För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare. Bli en attraktiv arbetsgivare! Läs då under företagsmassage. Det enda ni behöver tillhandahålla är en plats/rum för utförandet av massagen. Vi erbjuder olika massagebehandlingar i form av svensk klassisk massage, djupgående massage, massage med vakuumkoppar, Hot Stone massage och gravid massage.

Massage helsingborg massör göteborg

Svenska porr tube massage hägersten

Phuun thai helsingborg thai varberg