Happy B-day Neal

Astazi, 10 iulie, pentru unii este o zi speciala. Da, stiu, e vineri asa ca pentru multi e o zi speciala. Dar totusi, acum 55 de ani s-a nascut un artist si un om care de 25 de ani, alaturi de Cris Lowe, ne incanta cu creatiile, versurile si muzica lor.

Neil Tennant, caci despre el este vorba, iti multumesc pentru muzica, versurile si intreaga ta activitate care m-a inspirat de multe ori, mi-a tinut de cald, m-a ajutat in momente grele, mi-a dat curaj si vointa, mi-a fost alaturi la bine si la greu si nu in ultimul rand, m-a incantat de fiecare data. Si acesta cred ca este si motivul pentru care imi plac atat de mult: gasesc in repertoriul lor cate o piesa care se potriveste de minune cu aproape fiecare moment important din viata mea, in multe dintre piese ma si regaseam de multe ori. Asta pe langa faptul ca efectiv, muzica, ritmul si vocea lui Neil ma incanta si ma relaxeaza.

Asa ca….Happy birthday Neil and thank you for your absolutely fabulous music:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>