eMag sucks!

Ok, poate nu chiar tot timpul si ii felicit pentru ce au facut si ce fac in continuare, insa o mai dau si in bara. De data asta “victima” este un bun prieten care a plasat o comanda pentru un laptop, retineti, un laptop de aproximativ 3000 RON, deci nu chiar o jucarie sau o pereche de casti. Toate bune si frumoase, numai ca din 14 cand trebuia sa ajunga, “kaniets filma” de la ei. Adica nu tu laptop, nu tu consultant personal care sa raspunda de la telefon, nu tu raspunsuri, decat doar de la OP care se pare ca il va contacta pe consultant in cel mai scurt timp si…”Va va suna”. Asta de vineri incoace. Ok, nu a trecut mult din 14 mai ales ca a fost si week-end-ul, dar totusi, un raspuns ceva, un “Calmeaza-te domnule si mai asteapta o saptamana ca nu te lasam fara laptop”. Poate nu ar fi fost asa de grav daca prietenul asta al meu nu ar fi avut o experienta pozitiva de data asta cu un site de afara. A tirmis un mail fain frumos intreband depsre o pereche de casti ce erau sub 100 dolari. Raspunsul nu a incetat sa apara in nici 6 ore, cu toate detaliile necesare. Bine, poate nu e cel mai bun exemplu, insa parca iti lasa un gust amar cand vezi ca cei care-ti sunt mai aproape, neam de neamul tau se trage, voit sau nu, pe cur. Asta este. Din pacate mai avem de invatat cate ceva si la acest capitor and…now we wait.

3 thoughts on “eMag sucks!

  1. Recomandam prietenului sa incerce la noi next time :)

  2. No offence, dar am un prieten care s-a cam fript putin si cu voi, dar e drept nu pe partea de comenzi. Intre timp lucrurile par sa mearga bine pentru marketonline si sincer, sper sa o tineti tot asa. Cand vine insa vorba de incredere, cred ca personal as merge pe mana fungift.ro, pacat insa ca nu prea imi e in target :).

  3. No offence taken. Daca prietenul are dreptate, ma poate contacta oricand si o va primi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>