Despre Pizza

PizzaSunt un mancator inrait de pizza, daca se poate spune asa. Cred ca as putea manca pizza toata ziua (cel putin pana m-as scarbi de ea), asa ca de cate ori am ocazia, mai incerc cate o pizza, in locuri noi si in pizzerii diferite. Si cam tot de atatea ori nici ca mai pun piciorul pe acolo. Si nu pentru ca nu ar fi buna pizza, ci pentru ca mai peste tot, pizzeriile isi bat joc de clienti, sau si mai rau…ne cred prosti de-a binelea. Adica cum sa pui in meniu pizza cu sunca, dar sunca sa fie de fapt parizer. Si nu e doar un caz izolat. In Cluj, Bucuresti, Tg. Mures, Mamaia, mai peste tot am dat de astfel de pizzerii care chiar ne cred tampiti si spera ca nu ne vom da seama ca sunca cea mult prea laudata e de fapt parizer din acela ieftin. Ei bine domnilor pizzari, sau ce sunteti, aflati ca stim si ne dam seama ca sunca nu e sunca, insa poate multi dintre noi sunt prea timizi ca sa faca scandal (cazul meu) sau mult prea ocupati sa mearga sa faca o plangere, care tot nu va rezolva nimic din pacate. Sper insa ca multi din cei patiti au atata mandrie macar sa nu mai calce prin acele pizzerii (si aici cred ca putem extrapola si sa nu ne limitam numai la pizzerii).

Acum, in contradictie cu cele de mai sus, daca treceti insa prin Tg Mures, trebuie neaparat sa incercati pizza Sole, care pana in momentul de fata este cea mai buna pizza din cele testate de mine.

4 thoughts on “Despre Pizza

 1. Pingback: simple-webdesign.com» Blog Archive » Reteta: Ciocolata de casa

 2. Mira says:

  Eu vreau sa fac o recomandare pentru Iasi: Pizzeria Mamma Mia! Foarte buna pizza acolo si mare si consistenta de abia, abia reusesti sa o mananci. Ce e pe meniu gasesti de fiecare data si in pizza si servirea e ireprosabila: chelnerii sunt rapizi si amabili cu clientii.
  E de incercat!

 3. Mira, promit ca daca am sa ajung prin Iasi, am sa o caut si am sa o incerc :)

 4. Adi says:

  Chiar ca este adevarat ce scrie aici.
  Eu sunt din Targu – Mures Si pot sa spun ca dupa ca am mancat la aproape toate pizzeriile din oras am constatat ca DOAR pizza Sole foloseste sunca in adevaratul sens al cuvantului. Si nu numai , toate produsele folosite sunt de o calitate mult superioara altor pizzeri. Dupa multi ani de degustari de pizza:) pot spune ca in Mures, SOLE chiar respecta clientii si nu isi bate joc de ei cu produse tip: ( sunca artificiala, arome artificiale, sosuri ieftine,etc.) .
  Oamenii astia chiar stiu ce inseamna respect pentru clienti. Intr-un cuvant, oamenii astia chiar stiu sa faca pizza.
  Chiar daca este mai scump sau la fel ca in alte locuri aici chiar simti ca ceea ce mananci este ceea ce platesti, asta bine inteles daca ai cunostinte in ceea ce priveste mancarea.
  Bravo pizza Sole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>