Cum downloadezi filme de pe video Neogen, Trilulilu, etc

Foarte simplu frate! Cu Magic ‘s Video Downloader, un Add-on pentru Firefox facut de un roman si care pana acum, e singurul din cele incercate de mine, care functioneaza pentru site-urile de video romanesti, atat pe partea de audio cat si pentru video (cel putin pentru neogen.tv si trilulilu.ro functioneaza sigur).

Click aici pentru pagina oficiala. Felicitari Mihai Iorga.

P.S. Daca nu folositi Firefox-ul……sa va fie rusine :), dar tot veti putea sa descarcati video-uri folosind acelasi intrument, printr-o interfata web insa: downloadeaza filme de pe video neogen, trilulilu, etc.

P.S.2. Fisierele descarcate sunt in format .flv, ceea ce inseamna ca va trebui sa le convertiti sau sa va luati un flv player.

3 thoughts on “Cum downloadezi filme de pe video Neogen, Trilulilu, etc

  1. OK, am sa-l incerc si pe acesta sa vad ce e de capul lui. Multumesc.

  2. Am facut si eu un astfel de script. Il poti vedea pe http://www.fisierul.as.ro . Nu este la fel de bine realizat ca cel al lui Mihai Iorga insa lucrez la el. Merge deocamdata doar pentru Trilulilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>