Cateva paturi foarte….scumpe

Pe vremea cand cumparaturile pentru noua casa erau mai in toi, ca tot omul, ne-am uitat si noi pe internet pentru ceva idei, chiar daca in mare erau deja conturate. Asa am ajuns si la capitolul…pat. Din click in click am ajuns sa gasim cateva paturi destul de interesante, dar si cateva modele si idei care efectiv iti taie suflul cumparaturilor cu pretul afisat.

Normal ca nu am ajuns sa cumparam un astfel de pat, insa asta nu ma impiedica sa va prezint aici o serie de paturi al caror pret intrece orice asteptare.

The Elite

The Elite
Incep cu patul cel mai “ieftin” din aceasta colectie. Pe numele lui “The Elite” are un pret apropiat cu valoarea casei noastre, un pret nejustificat daca e sa tinem cont de faptul ca patul are inclus un HDTV Sony de 32 inci, un sistem DVD/CD Changer si unul Sorround (5+1), plus un iPod docking Station. La astea se adauga o saltea din latex si un sistem ce poate modifica forma saltelei pentru a privi mai bine TV-ul, desi producatorul spune ca e pentru a imbunatati circulatia sangelui. Mmmmda.

Pret: 35.000 dolari.
Link: www.hollandiainternational.com

Starry Night

Starry Night
Urmatorul pat din lista e preferatul meu si asta pentru ca are conexiune la internet. Pe langa asta, mai dispune si de o telecomanda wireless, temperatura reglabila “bizonica”, tehnologie anti sforait (asta nu pot sa-mi dau seama cum e) si desigur, iPod Docking Station.

Pret: in jur de 50.000 dolari
Link: starrynightbed.com

Cel mai scump pat – patul magnetic

Cel mai scump pat din lume este un pat magnetic
Si iata ca in final am ajuns la cel mai scump pat din lume (sau cel putin din cele gasite de mine). Este vorba de un pat….magnetic. Cu alte cuvinte, patul practic leviteaza cu ajutorul unor magneti incorporati atat in pat cat si in podea. Puterea acestora se poate ajusta astfel incat patul sa aiba o inaltime ajustabila. Design-ul patului e inspirat de monolitul prezent in celebrul film a lui Kubrick, 2001: A Space Odyssey.

Pretul unui astfel de pat? Tineti-va bine: 1.200.000 euro.
Puteti afla mai multe pe universearchitecture.com

In loc de concluzie

La final, cu siguranta nu e cel mai scump pat, insa este un pat tare ciudat: patul hamburger. Da, exact, ati auzit bine si, mai jos il si puteti vedea si mai bine:
Patul hamburger
Mmmmm, yammy. Ce e si mai tare, e faptul ca patul are o pagina de Facebook, pe care o gasiti aici.

Somn usor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>