Cadourile au o noua fata

Cadouri online inedite
Vineri noaptea a fost o noapte….alba, dar zic eu ca a meritat, pentru ca am relansat un site la care am pus mult suflet in prima faza, dar care nu mi-a placut deloc cum arata. Acum insa, lucrurile stau altfel, pentru ca sunt chiar mandru de noul magazin online de cadouri, cadourimania.ro.

Site-ul e acum mai usor de navigat, ceva mai luminat si mai lat, astfel ca informatia sa fie mai bine primita de vizitator. In plus, cred ca (desi nu bag mana in foc), este primul magazin online care permite recomandarea produselor prin twitter cu un singur click. Apropos de produse, placile metalice decorative sunt bestiale. Am doua acasa si arata excelent.

Am zis de twitter? Sa nu uit! Magazinul are si un cont de twitter precum si un blog al cadourilor, urmand ca in foarte scurt timp, sa le dau si acestora o noua fata. Noul design al blog-ului e aproape gata, mai trebuie doar putin testat si cizelat pentru a-i putea da drumul la apa :)

Asa ca va invit pe noul site al cadourilor inedite, cadourimania.ro. Iar daca tot sunteti pe acolo, poate reveniti pe aici si-mi spuneti ce va place, ce nu va place sau ce ii lipseste magazinului. Ajutorul si sugestiile voastre vor fi bine venite.

P.S. Design-ul logo-ului nu-mi apartine

4 thoughts on “Cadourile au o noua fata

 1. silvia says:

  foarte fain siteul :)
  nu vand si chestii artizanale (si sa accepte carduri Maestro de cacao)?

 2. Hm….eu asa stiu ca sunt acceptate si card-urile Maestro (daca te pui bine pe langa mine, chiar si cele de cacao) :). Daca da…rusinica mie ca nu am pus iconita :)

 3. Claudiu U. says:

  nu e rea tema. dar parca as fi mers pe ceva mai aerisit. headerul e foarte incarcat sau cel putin asa imi pare. si cosul si comenzile lol, se gaseau si alte iconite free, domne. si contul si inregistrarea le-ai izolat acolo sus. la logo imi place fontul si gradientul e bun, doar ca trebuia mai intens, tre sa fii mai decis. totusi, inima, fundita, litera C…nu ma pot pronunta dar in mod cert as mai lucra la concept. si da, referitor la site, mor cand vad fontul asta aranjat zici ca ar fi o pagina de caiet. exista niste alinieri, niste chestii mai importante, tre sa fie ceva categorii nu doar un text ca un lorem ipsum pus pur si simplu. tre sa transmita ceva textul si in plus sa fie optimizat.
  in fine, twitterul putea avea si el alta culoare. footerul are aceleasi suferinte in josul paginii si Doamne, urasc fontul si meniul of.
  in fine, atata timp cat e functional…

 4. Multam de review, la care am sa raspund pe scurt:
  - cosul si telefonul sunt alegerea clientului
  - logo-ul, am si spus nu imi apartine
  - font-ul…aici cred ca e si o chestie de gust, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>