Cadouri inedite

Nu e asa ca parca v-ati saturat de aceleasi cadouri rasuflate pe care le primiti sau le dati in fiecare an? Eu am o problema in acest sens in fiecare an in aceasta perioada a cadourilor cand fiecare e in cautarea cadoului perfect. Anul acesta insa, salvarea a venit de la un client chiar, pentru care am lansat un magazin de cadouri mai putin obisnuite: tablouri tridimensionale, placi de metal decorative, masini de metal si, preferatele mele, motociclete din metal, in special rulmenti, suruburi, piulite etc.

Majoritatea produselor sunt ideale pentru decorarea unei camere sau unui apartament si perfecte pentru decorarea unui PUB sau unui bar cu un specific mai retro. Asa ca daca nu stiti cum sa faceti o bucurie familiei, mamei, tatalui, iubitei, prietenului, amicilor, colegilor de lucru, cu siguranta veti gasi suficiente idei pe cadourimania.ro.

Iata si ce am ales eu:

Motocicleta metal Placa metal Cadou masinuta metal

2 thoughts on “Cadouri inedite

  1. Pentru un PUB ar fi excelente.

  2. Asta spuneam si eu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>