Cadouri, cadouri, cadouri

De 3 ori cadouri (o sa intelegeti putin mai jos de ce). Se apropie luna cadourilor si “indubitabil”, va trebui sa ma ocup si eu de acest aspect, chiar daca inca nu am nici cea mai vaga idee despre cum am sa reusesc sa-mi fac putin timp si pentru a gasi macar ideile, daca nu chiar cadourile in sine. Oricum, pentru anul acesta, cadoul meu va apare, sper eu, in doar cateva zile. Prietenii stiu de ce :)

Cadouri onlineDe fapt, era sa uit ca anul acesta am reusit sa dau o forma frumusica site-ului de cadouri, cadourimania.ro care, chiar cu aceasta ocazie, si-a imbogatit oferta cu multe, da chiar multe produse de sezon, asta pe langa celelalte cadouri inedite care cu siguranta va vor transforma intr-un Mos Craciun demn de invidiat. Le gasiti pe toate in categoria Craciunul Copilariei in Verde. Partea cu adevarat buna e ca aici, se gasesc cadouri atat pentru copii mari (asa cum ma consider si eu), cat si pentru cei mici (baieti sau fete deopotriva).

jucariata.roTot legat de copii, trebuie sa va indrum putin si catre site-ul unor prieteni, unde gasiti poate cele mai simpatice jucarii pe care le-am vazut. Si cand spun ca le-am vazut, chiar le-am vazut, pentru ca am fost si in magazin, nu doar pe jucariata.ro unde oferta este si mai bogata chiar. Abia astept sa-si faca aparitia si bebe-ul nostru si sa mai creasca putintel, ca sa mai dau o raita prin magazin, desi, cred ca o comanda online e mai convenabila. Dar nu se compara totusi cu bucuria de a ma juca putin si cu cele pe care nu le voi cumpara :)

fungift.roSi nu in ultimul rand, va recomand o tura si pe fungift.ro, site-ul etalon din .ro pentru mine in ceea ce priveste cadourile si nu neaparat pentru aspectul si design-ul acestuia care e putin confuz pentru mine, ci mai degraba pentru profesionalism-ul si pasiunea celor din spatele lui.

Acestea fiind spuse, sper ca aveti suficiente motive si idei pentru a va multumii si a va face fericita familia, parintii, copii, prietenii, amantele si asa mai departe. Bafta la cumparaturi.

P.S. Logo-urile sunt luate direct de pe site, asa ca marimea lor descrescatoare este pur accidentala.

2 thoughts on “Cadouri, cadouri, cadouri

  1. Cu ce anume reusim sa te confuzam? Ca m-ai facut curios. :)

  2. Ne-ar face placere sa includeti si siteul nostru intr-un viitor articol despre cadouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>