Bloggerii trec pe offline

Criza sau nu, uite ca viata de blogger trece si pe offline, sau cel putin cred ca asta vor sa incerce cei de la EcoPeople (de care inca nu am auzit pana acum, sincer) prin lansarea unei reviste de tip “7 seri”, impartite prin baruri si cafenele, dupa cum o spun si ei:

Lansam o revista distribuita gratuit despre online-ul romanesc, magazine online, blogging si retele sociale. E vorba de “Blogger“,
revista pe care o citesti in cafenele, restaurante sau baruri pentru ca nu-ti da dureri de cap, te informeaza si destinde, te pune la curent cu ce se mai intampla prin blogosfera, care sunt cele mai bune produse ale lunii si care sunt magazinele online de unde le poti cumpara. Fara stiri respre violuri si crime, fara noutati despre criza financiara si piata creditelor – revista e o lectura usoara, de luat acasa sa cauti online ce ti-a placut – fie ca e vorba despre un blog, un restaurant cu home delivery sau niste cadouri pentru cei dragi.

Bold-urile sunt de la mine :)

Revista Blogger

Dupa cum arata insa in atasamentul primit pe mail, nu prea s-ar zice ca revista are treaba cu adevaratii bloggeri (nu ma intrebati care sunt aceia) sau ca blogging-ul ar fi tema principala a revistei, dar totusi, hai sa fiu obiectiv si eventual sa astept pana la aparitia ei, inainte de a o analiza. Sper insa ca macar articolul cu Elena Udrea (dupa cum se vede in imagine) sa vie legat de Elena Udrea ca si blogger, nu ca si om politic. Tinand cont insa ca revista se va imparti doar prin barurile din Bucuresti, slabe sanse sa apuc si eu sa o rasfoiesc, asa ca cel putin deocamdata, acest post e cu titlu de stire si cu urari de bine celor care o vor edita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>