Avem curent

Casuta noastraDupă lupte seculare care au durat cam… 3 sau 4 luni (nici nu mai ÅŸtiu), astăzi am văzut pentru prima dată cum ni se învârte contorul de curent la căsuţă. Asta după ce chiar înainte de revelion, l-am văzut pe cel de gaz. AÅŸa că de la 1 martie, vom pune bazele operaÅ£iunii “Marea mutare“. Sau cel puÅ£in aÅŸa sperăm.

Să fie într-un ceas bun.

4 thoughts on “Avem curent

 1. Silvia says:

  Ce casuta frumoasa! Dar unde e localizata asa, taman in mijlocul stepei? :)
  Cati km faceti pana la cel mai apropiat chiosculet pt. un paharel de iaurt? :P Si dupa ce ajungi acasa, sa-ti spuna B. – “Da nu vreau din asta, vreau din ala cu 2% grasime. Du-te inapoi si ia din ala”. Atunci sa te vad.

  CIca in Scarisoara un tata si-a trimis copila sa cumpere cuie. i-a luat o ora jumate pana la magazin. A venit fetita cu o punga de cuie, da nu erau bune. Trebuia alta marime. S-a dus copilul inapoi sa ia marimea cea buna… :) Alta ora jumate.

 2. Ha ha! Nu e chiar in the middle of no were, ba chiar primul magazinas e la 2 minutele de noi. Problema o sa fie cand o sa vrea Bee altceva in afara de iaurt :)

 3. Silvia says:

  sa locuiti sanatosi si fericiti :) e frumoasa casuta, imi place.

 4. Si noua ne place, chiar daca inca e mizerie si santier inside, dar e a noastra si e frumoasa. Multumim.
  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>