Atentia la detalii

Piraeus Bank
Poate unii dintre voi va mai aduceti aminte de patania cu Unicredit-ul. Daca nu, oricum nu conteaza pentru ca astazi nu vreau sa va vorbesc de ei ci despre Piraeus Bank (merita chiar si un link). Pe scurt, povestea e asa: cu fuziunea asta dintre Unicredit si Banca Tiriac (sper ca valorile sa se transfere de la Tiriac la Unicredit si nu invers) i-a cam lasat in ceata si pe cei care imi pun luna de luna salariul pe card, asa ca in aceasta luna, banii s-au transferat pe cardul de la Piraeus. Acesta a fost schimbat de curand, asa ca astazi sunt sunat de la banca sa-mi spuna ca a fost transferat salariul, insa de curand la ei se impart alte tipuri de carduri si ca e posibil ca in acest week-end (inclusiv astazi) cardul ce0l am sa nu functioneze si ca, la vabca ma asteapta un alt card, de alta culoare, dar care se va activa doar de luni. Iar daca am nevoie de bani, ar fii mai bine sa ma duc astazi pana la 6 sa scot de la ghiseu. Mai mare mi-a fost inima cand i-am auzit. Adica lor chiar le pasa ce se intampla cu clientii. Adica lor chiar nu le plac surprizele de la bancomat. Adica eu chiar le sunt important. Si ca sa fie tacamul complet, nici nu mi-au tras comision de retragere de la ghiseu (Unicredit o face). M-au castigat cu asta si pe mai departe, desi, pastrez de ceva vreme un card la ei, dar fara activitate. Pacat doar ca nu au un serviciu de Internet Banking, dar e pe sosite si ala din cate am inteles. A, si apropos de asta, cei de acolo chiar au stiut sa-mi dea detali despre noul Internet Banking. La Unicredit daca te duci acum, inca tot nu stiu cei de acolo cu ce se mananca fuziunea asta dintre cele doua banci.
Concluzia: Thumbs up for Piraeus!

4 thoughts on “Atentia la detalii

  1. emberke says:

    Cu atat mai putin imi plac intrebarile ce le au in bancomat cei de la Piraeus cand treci prin procedeul scoaterii banilor. Introduci cardul, iti cere limba de folosire si te intreaba ce vrei sa faci, dupa care iti spune ca urmeaza sa introduci pinul, ok sau nu, pe o alta pagina introduci pinul, la apasarea ok, te intreaba ce suma, alegi alta suma, introduci suma exacta si te intreaba (cu litere mici) daca vrei si chitanta. Pe aceasi pagina insa apare si o reclama ‘green’ cu litere foarte mari ‘Pastrati curatenia’ (?) intre textul ‘Vrei chitanta’ si ‘da sau nu’. Apoi ca omu internetist, sar cu ochii sa citesc numai ce-i important, asa ajung eu la bancomat cand imi scot banii sa fiu intrebat direct daca pastrez curatenia, da sau nu….. Asta sa zicem nu ar fi o problema chiar asa de mare, dar DA, pastrez curatenia si NU, nu vreau chitanta aia…

  2. Intradevar, bancomat-ul poate sa para enervant, insa m-am obisnuit repede cu el si intr-un fel chiar mi se pare ok reminder-ul acela de a pastra curatenia. E (inca) un lucru la care noi, cei din Romania trebuie sa-l invatam incetul cu incetul….

  3. Domnu` Valica, ce ai raspuns la `Pastrezi orasul curat` la bancomat cand vrei sa ceri chitanta? ;))

  4. Nu stiu cum e la voi, dar la mine ma intreaba mai intai daca vreau chitanta si numai daca zic da imi spune de orasul curat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>