Albinutele invadeaza internetul romanesc

neobizz.ro

Ieri, neogen.ro si-a relansat site-ul de anunturi gratuite, sub denumirea de neobizz.ro, probabil primul produs/site care arata chiar foarte bine si care iese din tiparul obisnuit al neogen-ului, chiar si din punctul de vedere al constructiei (toate elementele grafice sunt inglobate intr-un singur fisier de exemplu). neobizz.ro este de fapt vechiul mall.ro, care la randul lui era si mai vechiul anunturi.neogen.ro, insa de data aceasta, evolutia este evidenta. Parerea mea. :)

Tot cu albinute e si 100eyes.ro a lui Dragos Novac (via Manafu), un site de foto sharing gen flickr.com care arata si el foarte bine, desi ma indoiesc ca voi ajunge sa il folosesc.

Si nu in ultimul rand, pentru ca totusi, acesta se vrea un blog de webdesign, va recomand un template cu albinute de la csscreme.com: download free CSS template.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>