8 teme de iarna pentru Nokia 6300

Pentru ca tot vorbeam inainte de intrarea in atmosfera de iarna si Craciun, sau poate doar pentru ca e si modelul de telefon pe care il am eu, va propun acum 5 teme pentru telefoanele Nokia, teme specifice acestui sezon:


Tema Nokia Bue Christmass
Tema Nokia Merry Christmas Tema Nokia Craciun Tema Nokia Mos Craciun Tema Nokia iarna Tema Nokia iarna Tema Nokia Craciun Tema Nokia Sexy

Pentru a le descarca, dati doar click pe imaginile care va plac, salvati fisierele in calculatorul personal, apoi, prin bluetooth sau prin cablu de date, puteti sa le puneti si sa le activati pe telefonul vostru.

Daca nu va place niciuna din aceste teme, puteti sa descarcati altele aici.

4 thoughts on “8 teme de iarna pentru Nokia 6300

  1. Pingback: Gratuitati grafice de Craciun - simple-webdesign.com

  2. Pingback: 4 teme de Paste pentru Nokia 6300 - simple-webdesign.com

  3. Misu says:

    am dat click si deschide o pagina cu semne de kkt.aia sa ti-o pui tu pe telefom wai boule

  4. Trecand peste cuvintele tale de lauda, precum spuneam si in post, acele fisiere trebuie sa le salvevezi. Daca iti e mai usor, fa un click dreapta pe imagine si apoi selecteaza Save link as… pentru a salva fisierul pe calculator, dupa care, upload in telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>