1 Aprilie pe internet, 2013

Mie îmi plac păcălelile. Chiar foarte mult aş spune. Pe când eram şi eu ceva mai tinerel (a se citi, prin liceu), făceam şi eu o gramadă de păcăleli. Acum însă vremurile sunt altele şi personal nu prea mai am timp de aşa ceva. Asta nu inseamnă că alţi nu reuşesc să facă o sumedenie de astfel de păcăleli, aşa că la fel ca în 2009, încerc să adun aici o listă cu păcălelile din acest 1 aprilie al anului 2013:

Pacaleli de Romania

aplicatia care reseteaza contirul de la pompele de benzina
Reductor

Pacaleli de prin afara:

gmail a trecut pe albastru

Nou motor de cautare: Google Nose

Google nose

YouTube se inchide….pana in 2023:

Google Maps e acum o harta veche, iar unde exista street view, efectul e bestial:

Google maps prank

Samsung anunta copacul…ecologic

Samsung Eco Tree

Google Analytics iti afiseaza vizitatorii din spatiu:

Analytics from space

Twitter renunta la vocale:

Twitter prank

Toshiba scoate un nou super computer: Toshibasphere

iar Nokia scoate un nou cuptor cu microunde:

Cuptor Nokia

- Pacaleşte-ti colegii/familia/cei de prin magazine: asta e chiar tare: deschide acest site cu un browser: fediafedia.com de pe calculatorul de acasă, de la lucru sau dintr-un magazin unde ai acces la un calculator. Apasa apoi F11 pentru a face ecranul Full Screen şi apoi selectează una din opţiuni pentru a afişa pe ecran o fereastra de Update care va merge aşa la nesfârşit. Dacă eşti la lucru, foloseşte fereastra pentru a lua o pauză mai lungă :)

Lista este in curs de actualizare, în funcţie de cum găsesc şi eu aceste pacaleli. Dacă şi voi cunoasteţi astfel de păcăleli, vă rog să le lasaţi în comentarii şi le adaug cu placere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>